Rendelhető takarók

Az itt kiválasztott termékek rendelésre készülnek, ezért kérlek vedd figyelembe, hogy az elkészítési idő minimum 2 hét és a szállítási idő akár 30 nap is lehet!

Minky takaró

6990Ft
Ha igazán egyedi takarót szeretnél, jó helyen jársz! Pihe-puha minky szövet és számos mintás pamutvászon közül választhatod ki a számodra legideálisabb kombinációt. Állítsd össze milyen színben, méretben és vastagságban  készüljön rendelésed.

Pamut takaró

5990Ft
Ha igazán egyedi takarót szeretnél, jó helyen jársz! Számos mintás és egyszínű pamutvászon közül választhatod ki a számodra legideálisabb kombinációt. Állítsd össze milyen színben, méretben és vastagságban  készüljön rendelésed.

Dupla géz takaró

6990Ft
100% pamut, puha tapintású takaró, mely duplagéz/ muszlin anyagból készül. Tökéletes választás a meleg napokra, illetve kifogóként is remekül funkcionál, ugyanis rendkívül jó nedvszívó képességgel rendelkezik.

Hordozós takaró

15990Ft
A hideg idő beköszöntével bizony az otthonról való elindulás, öltözködés is nehézkesebbé válik. Legtöbben a kicsiket az autós hordozóban szállítjuk, ehhez nyújt segítséget a hordozóba köthető takaró. Univerzális kialakításának köszönhetően bármelyik

Waffle takaró

6990Ft
Könnyed nyári takaró, darázs szövet anyagból. A waffle szövet rendkívül jól szívja a vizet, így akár törölközőnek, kifogónak is használható. 100% pamut, bőrbarát összetétel Válaszd ki, hogy milyen színben és méretben
Shopping Cart
Scroll to Top
Call Now Button