Gézengúz Showroom - A Picik Birodalma

Hazai kézműves alkotások és magyar kisvállalkozások termékeivel Várunk Gödöllő központjában, a Petőfi téren.

Egészen az újszülött korosztálytól 8-10 éves korig használható kiegészítőkkel, ruhákkal és játékokkal találkozhat, aki betér Hozzánk.
De nem feledkeztünk meg a szülőkről, nagyszülőkről sem, nekik is találtok néhány frappáns ajándékötletet.
2100 Gödöllő
Petőfi tér 14. fsz 1.
+36305250275

IMG_2939
IMG_2618
IMG_2818

Márkáink

Pihe-Puha babaszoba kiegészítők és egyéb textil termékek újszülött kortól az óvodás kor végéig.

Gyönyörű, kézzel készített puha habszivacs  építőelemek különböző geometriai alakzatokban. Kifejezetten csecsemőknek és kisgyermekeknek. Nincsenek sarkok vagy élek, amelyek megsérthetik gyermekeit. Szórakoztató és biztonságos!

Bababarát fonalból, mosható tömőanyaggal, biztonsági szemmel készült horgolt figurák, amik a legkisebbeknek is odaadhatók, így akár babaköszöntő ajándéknak is tökéletes választás.

Minőségi alapanyagból készült, biztonságos, strapabíró, tartós játékok, amik a gyermek fejlődését szolgálják. 

A magyar piacon egyedülálló és hiánypótló mesekönyvsorozat a 2-7 éves korosztály számára, amely egy létező család történetein keresztül az élet hétköznapi dolgait meséli el.

Az Imagine baby egy prémium angol márka, a Matchstick Monkey termékeit forgalmazza Magyarországon. Fő termékük a rágómaki, ami az elmúlt években a legnépszerűbb babatermékké vált a szülők és babák körében.

Egyedi babanaplók célja, hogy megőrizzék a legfontosabb pillanatokat a várandósságról, kisbabád érkezéséről és az első pár évről.

Horgolt tárolók azoknak az édesanyáknak nyújtanak segítséget, akinek fontos, hogy rendezett és idilli legyen az otthonuk, emellett pedig szeretnék, hogy az egész család jól érezze magát odahaza.

Anyai hétköznapok egy csepp iróniával #momlájf

A magyar családi cég a Babyzoo termékeket kifejezetten babáknak és kismamáknak fejlesztette ki, nagy súlyt fektetve az érzékeny- illetve száraz bőrűek védelmére.

Azkidsandbabywear márka főként a babáknak és az óvodás korú gyermekeknek készít olyan ruhákat, amik praktikusak, kényelmesek, és egyediek.

Saját tervezésű, bababarát anyagból készült gyermekruhák, amik megőrzik színüket és fazonjukat rendszeres használat mellett is.

Egyedi tervezésű, saját kivitelezésű, szívvel lélekkel készült babák.

Könnyű és stílusos hátizsákok a mindennapokra tervezve, szívvel-lélekkel és persze a legnagyobb szeretettel készítve

Montessori-alapú mérőkanalas szakácskönyvek, amelyekkel óvodáskortól a gyermekek is könnyedén elkészíthetik kedvenc finomságaikat!

Gézengúz Showroom